1&1
$9.99 $4.99

1&1

Нашата оценка
Клиентска оценка
  • Поддръжка
  • Цена
  • Ъптайм
  • Ефикасност
  • Цялостна оценка
1&1 Web Hosting

1&1 е един от водещите доставчици на уеб хостинг в света. 1&1 в момента предлага широка гама от уеб хостинг продукти, включително имейл решения и сървъри от висок клас в 10 различни държави, включително Германия, Испания, Великобритания и Съединените Щати.

Известен със своите изчерпателни и достъпни интернет продукти, уникалният бизнес модел на 1&1 го позиционира като бърз Интернет магазин. От регистрацията на домейн до уеб хостинг, създаване на сайт, техническа поддръжка и най-съвременна технология, 1&1 предлага на потребителите всички налични ресурси за лесно и достъпно създаване и поддържане на оптимално присъствие в мрежата.

1&1 представи своя отличителен подход в САЩ през Септември 2003 година. От стартирането на пълната си продуктова линия в САЩ през януари 2004г., 1&1 се е превърнала в една от петте водещи уеб хостинг компании на страната. През септември 2008, 1&1 отвори център за данни с размери 55,000 кв.фт. в Lenexa, Kansas.

Откакто е основана преди 26 години, 1&1 успешно е установила своята продуктова гама на много различни международни пазари. Продуктите ѝ се предлагат в следните държави: Германия, Австрия, Великобритания, Испания, Франция, Полша, САЩ, Канада, Италия и Мексико. В световен мащаб повече от 7 000 служители работят за 1&1.

Мнения за 1&1

  1. Comment

Оставете мнение

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rate Web host